KÖKSMÄSTARE OCH SOUSCHEF SÖKES!

Vi söker kreativ köksmästare och souschef till vår omtyckta restaurang i Mall of Scandinavia. Här jobbar du i en miljö som kastar stjärnglans över både våra gäster och våra filmhjältar!

På Restaurang Drama lagar vi god mat och serverar ett brett utbud av drycker med utgångspunkten i klassiskt svenska smaker men serverar även internationella, omtyckta rätter. Drama ligger granne med Filmstaden på Westfield Mall of Scandinavia, har öppet alla dagar i veckan för lunch, middag och en rymlig bar med trevlig fåtöljavdelning.

I anslutning till restaurangen finns fyra VIP-biosalonger med fullständiga rättigheter till vilka restaurangen serverar mat och dryck. Menyn är klassisk à la carte-inspirerad med både internationella och svenska rätter med inslag av street food.

Din viktigaste uppgift blir att ansvara för driften och menyer till kvällsverksamheten, men också att driva utveckling och resultat framåt. Vi strävar ständigt efter att ligga i framkant och anpassa oss efter branschen som hela tiden utvecklas och förändras.
Vi söker dig som har god social förmåga och lätt för att fungera i grupp. Du är noggrann och samtidigt stresstålig. Att du har stor passion för ditt yrke ser vi som en självklarhet.

Lön: Enl. överenskommelse.

Omfattning: Heltid.

Tillträde: Enl. överenskommelse.

Välkommen att skicka din ansökan till eddy@vardagruppen.se

Dela sidan

Öppettider

ÖPPETTIDER:
Måndag-torsdag och Söndag 11:00 - 22:00
Fredag-lördag 11:00 - 23:00
LUNCH:
Vardagar 11:00 - 13:30